Skip to content

REBUILD: De meest intensieve treatment om het haar te herstellen

REBUILD: Meest intensieve treatment om je haar te herstellen!

Ons haar is een essentieel onderdeel van ons imago: het speelt een belangrijke rol bij het uitdrukken van onze identiteit.

Het veranderen van je haar is een manier om je persoonlijkheid over te brengen aan de samenleving. Om het gewenste resultaat te bereiken, is het echter vaak nodig om gebruik te maken van chemische en behandelingen om de haarstructuur te veranderen, waarbij soms het risico bestaat dat de haarvezels beschadigd raakt.

Bovendien kunnen sommige omgevingsfactoren, zoals blootstelling aan zonlicht, stof en vervuiling, ook de gezondheid van het haar aantasten, wat kan leiden tot uitdroging, broosheid en verlies van glans.

Gevolgen?
Verlies van kracht van de haarvezels en verslechtering van het uiterlijk van het haar, dat pluizig, droog, futloos en broos wordt.

Vandaar het belang van het ontwikkelen van producten die effectief zijn en voor een zichtbare verbetering van het haar moeten zorgen.

REBUILD is Insight’s professionele haarreconstructiesysteem en biedt twee innovatieve en effectieve producten voor gebruik in een professionele salon:

 1. Hair Filler Serum
 2. Hair Cuticle Sealer

De REBUILD-lijn is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Bologna. De formules van de twee producten zijn rijk aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong die helpen de integriteit van de haarvezel en het eiwitgehalte te herstellen, waardoor de glans, doorkambaarheid, sterkte en elasticiteit worden verbeterd.

HET KIEZEN VAN DE ACTIEVE INGREDIËNTEN

De keuze van functionele actieve ingrediënten is essentieel om het haar in zijn oorspronkelijke toestand te herstellen: plantaardige oliën helpen bijvoorbeeld de haarvezel te hydrateren (vooral de buitenste laag), wat de kracht, glans en doorkambaarheid bevordert.

Plantaardige actieve ingrediënten zijn ook geweldige antioxidanten en noodzakelijk om de proteïnen van het haar te beschermen die gemakkelijk worden geoxideerd en afgebroken door zonlicht, externe middelen, hitte en behandelingen.

Actieve ingrediënten in de REBUILD lijn: 

+ BIOLOGISCHE AVOCADO-OLIE
Avocado-olie is het ideale ingrediënt om kwetsbaar, broos en futloos haar te verzorgen. Het is een natuurlijke bron van lecithine en kalium en is rijk aan elementen die het bijzonder waardevol maken bij de behandeling van beschadigd haar. Het helpt om het haar glanzender en sterker te maken.

+ FYTOKERATINE
Een mix van plantaardige eiwitten met een aminozuurprofiel dat sterk lijkt op haarkeratine, in staat om de weerstand tegen tractie te verhogen en sommige kenmerken van nat en droog haar te verbeteren, zoals zachtheid, doorkambaarheid of het behoud van styling.

+ EXTRACTEN VAN BRUINE EN RODE ALGEN
Deze extracten dragen bij aan het stabiele herstel van KAP’s in de haarcortex. Op deze manier helpen ze de haarmassa te vergroten en de haarstructuur te versterken. Ze zijn ook rijk aan minerale zouten, polyfenolen en polysacchariden, essentieel bij het herstellen van beschadigd haar naar de ideale toestand.

+ EXTRACTEN VAN MAGNOLIA EN GEMBER
Een combinatie van plantenextracten om het haar te beschermen tegen proteïne-oxidatie, de integriteit van de haarstructuur te behouden, de sterkte van de haarvezel te waarborgen en de glans te verbeteren.

+ PRACAXI OLIE
Het is rijk aan lipiden die lijken op die van de oppervlakkige haarlaag en helpt het buitenste deel van het haar te herstructureren en te beschermen.

 

PRODUCTEN

STAP 1: HAIR FILLER SERUM 

Het Hair Filler Serum is de eerste fase van de REBUILD-behandeling.

Het heeft een formule met een meer basale pH dan die van het haar, om de haarschubben te openen, en is ook rijk aan ingrediënten die diep kunnen doordringen en de haarcortex van binnenuit kunnen herstellen.

Hoe te gebruiken:

 1. Reinig het haar met de Intech Pre-treatment shampoo
 2. Droog het haar met een handdoek en verwijder overtollig water
 3. Verdeel het Hair Filler Serum over vochtig haar
 4. Laat 8 tot 12 minuten intrekken, afhankelijk van het haartype
 5. Spoel uit met alleen water
 6. Ga verder met de Hair Cuticle Sealer

STAP 2: HAIR CUTICLE SEALER 

De Hair Cuticle Sealer is de tweede fase van de REBUILD-behandeling.

Het heeft een conditionerende werking uit om de haarschubben te sluiten en glad te maken. De pH-formule, die moet worden aangebracht na het uitspoelen van het Hair Filler Serum, bevat ingrediënten die de uitwendige haarschubben kunnen beschermen, de voeding die eerder in het haar is aangebracht, verzegelen en de glans verbeteren.

Hoe te gebruiken: 

 1. Breng na het uitspoelen van het Hair Filler Serum de Hair Cuticle Sealer aan op haar dat zorgvuldig met een handdoek is gedroogd
 2. Laat 8 tot 12 minuten intrekken, afhankelijk van het haartype
 3. Spoel uit met alleen water
 4. Style en droog het haar

 

© 2021 insighthair.nl Alle rechten voorbehouden.

|   Privacy policy   |   Cookie policy

Privacy policy   |   Cookie policy