Skip to content

Onze waarden

Geozoniseerd water

Water is het belangrijkste ingrediënt voor het maken van onze producten, daarom behandelen we al jaren het water voor de producties met ozon. Sommige onderzoeken hebben bevestigd dat ozon, een molecuul dat uit drie zuurstofatomen bestaat, een geldig alternatief is voor traditionele middelen zoals chloor. Vergeleken met chloor heeft ozon een hoger oxiderend vermogen, waardoor het effectief is tegen een groter aantal bacteriën. Bij lage concentraties is ozon niet giftig en keert het in korte tijd terug naar zijn oorspronkelijke vorm (zuurstof). 

Vegan Ok

De gehele INSIGHT haarlijn is VEGAN OK gecertificeerd, inclusief de INCOLOR kleurlijn. We hebben hiervoor gekozen om een cultuur van respect voor het milieu te bevorderen, ook ten gunste van degenen die geen veganisten of vegetariërs zijn, zodat dergelijke waarden voor iedereen een gemeenschappelijk erfgoed kunnen worden. Daarom krijg je bij het kopen van een product met het VEGAN OK-logo op het etiket, dit betekent dat het product geen dierlijke componenten bevat en dus niet direct betrekking heeft op het uitbuiten en doden van dieren.

Organische extracten

De belangrijkste ingrediënten in onze producten zijn afkomstig van biologische landbouw, afkomstig van gecertificeerde gewassen. Combinaties van natuurlijk afgeleide oliën en boters werken vervolgens samen met deze extracten, waardoor het haar zachter wordt. Het selecteren van biologische ingrediënten betekent het beschermen van de planeet, het beschermen van de werknemers die deel uitmaken van de productieketen en het beschermen van het welzijn van de consumenten.

Nikkel getest

Al onze producten zijn op nikkel getest, ‹0,5 PPM, om meer veiligheid te garanderen in geval van overgevoeligheid.

Hoog percentage natuurlijke ingrediënten

Onze producten bevatten een hoog percentage natuurlijke ingrediënten. Gemiddeld bestaat meer dan 96% van de totale formule uit grondstoffen van natuurlijke oorsprong.

100% gemaakt in Italië

We benadrukken graag onze 100% Italiaanse knowhow: productkwaliteit is gegarandeerd, van het laboratorium tot levering, in meer dan 40 landen wereldwijd. Een waarde die een kenmerk is van onderscheid, perfectie en stijl.