Skip to content

Bedrijf certificering

Company certification

ELEY heeft de ISO 9001 (Quality System) en de ISO 22716 (GMP – Good manufacturing practice) behaald. Dit certificeringsproces heeft ons in staat gebracht om onze behoeftes en verwachtingen van de klanten te vergroten door een betere controle tijdens de productie van de producten.

ISO 9001 (Quality system)
Het doel van een ISO 9001 kwaliteitssysteem is om te zorgen dat het product wat het bedrijf levert voldoet aan de gestelde eisen. Het toont dus aan dat het bedrijf in staat is om in te spelen op de verwachtingen van de klant, en dus verbeteringen te laten zien op het gebied van organisatorische efficiëntie en productkwaliteit door verspilling te minimaliseren, fouten te vermijden en de productiviteit te verhogen.

ISO 22716 (GMP – Goede productiepraktijken)
GMP is een reeks aan regels die de methode, apparatuur, productiemiddelen en beheer beschrijven om de juiste kwaliteit te laten zien. Ze hebben de productie als de kwaliteitscontrole. Ze houden rekening met alle factoren en activiteiten die belangrijk zijn voor het verkrijgen van een cosmetisch product.

Wat houdt ons kwaliteitsbeleid in?

1 – We bestuderen nieuwe producten om aan de groeiende vraag van onze klanten te voldoen.

2 – We beheersen elke fase van het productieproces, van begin tot eind.

3 – Door middel van opleidingen waarborgen wij continu de juiste en bewustwording van het personeel, met als doel een grotere betrokkenheid.

4 – We proberen een rustige werkomgeving te creëren door interpersoonlijke relatieproblemen te vermijden.

5 – We ontwikkelen een continue actie om producten, diensten en processen te verbeteren, gericht op klanttevredenheid, veiligheid en gezondheid van ons personeel, respect voor het milieu en kostenoptimalisatie.

6 – We kiezen de meest milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen en grondstoffen, volgens de marktoriëntatie.