Skip to content

Macadamia olie, what else?

Macadamia olie is niet meer weg te denken als het over beschadigt haar gaat. Macadamia olie heeft herstellende eigenschappen voor het haar. Deze olie is bijzonder rijk aan vitamines en mineralen zoals koper, ijzer en magnesium. Een combinatie van ingrediënten die gegarandeerd voor een metamorfose in je haar zorgen! Mooi gekleurde lokken verdienen het om gezien te worden en zo lang mogelijk mooi te blijven, dus je haar goed verzorgen is the key to success. Nadat je eenmaal je haar hebt gekleurd, is het belangrijk om beschadiging door de kleurbehandeling te voorkomen.

 

De voordelen van macadamia olie:

Pluisvrij en zacht haar: Met deze olie kun je weer zonder pluizig haar door het leven. Ook is het haar na gebruik van macadamia olie zacht en glanzend.

Licht: Een groot voordeel van deze olie is dat het heel licht aanvoelt in het haar. Je hoeft maar weinig te gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken.

Antioxidanten: De verschillende antioxidanten in macadamia olie versterken en voeden het haar.

En als laatste imiteert macadamia olie de natuurlijke olieproductie van je hoofdhuid.

 

Macadamia olie is een van de key ingredients in de INSIGHT Colored Hair-lijn. 

De Colored Hair-lijn bestaat uit drie producten en is ontwikkeld om gekleurd haar zo lang mogelijk te behouden en tegelijkertijd de intensiteit van de haarkleur te verbeteren. De INSIGHT Colored Hair-lijn is perfect om beschadigt haar weer nieuw leven in te blazen!

De gehele Colored Hair-lijn van INSIGHT bestaat uit voornamelijk natuurlijke ingrediënten zoals macadamia olie, henna-extract, mango boter en druivenpitolie. De producten beschermen het haar ook tegen invloeden van buitenaf, waardoor de levensduur van het haar en de haarkleur wordt verlengd. Verder bevatten alle drie de producten geen SLS, minerale oliën, parabenen, siliconen, kunstmatige kleuren en geuren die allergische reacties kunnen veroorzaken.

 

Hair wash routine:

1. Begin je haar routine door je haar te wassen met de INSIGHT Colored Hair Protective Shampoo. Wil je het product optimaal laten werken, was je haar dan twee keer met de Protective Shampoo. Waarom? De eerste keer reinig je het haar, nu wordt bijvoorbeeld residu van stylingproducten uit het haar gewassen. De tweede keer heeft de shampoo echt aandacht voor het haar waardoor de verzorgende elementen hun werk doen en diep in de haren kunnen dringen.

2. Nadat je klaar bent met je haar wassen, breng je de INSIGHT Colored Hair Protective Conditioner aan. Verdeel het product over de lengtes en punten van het haar, vermijdt de hoofdhuid. Laat het hierna 3 tot 5 minuten intrekken, zodat het zijn werking kan doen.

3. Als finishing touch gebruik je de INSIGHT Colored Hair Protective Mask gebruiken. Verdeel het product over de lengtes en punten van je haar, vermijdt de hoofdhuid. Laat het masker 3 tot 5 minuten intrekken, zodat het zijn werking kan doen. Spoel het hierna goed uit totdat alle product verwijderd is. Je merkt de werking van het masker het beste wanneer deze wordt gecombineerd met de INSIGHT Colored Hair Protective Shampoo en de INSIGHT Colored Hair Protective Conditioner.

 

 

© 2021 insighthair.nl Alle rechten voorbehouden.

|   Privacy policy   |   Cookie policy

Privacy policy   |   Cookie policy