Skip to content

Macadamia olie voor beschadigd haar

Colored hair lijn INSIGHT Professional

Macadamia olie is the key to succes! Deze bijzonder olie is rijk aan vitamines en mineralen. Een combinatie van ingrediënten die gegarandeerd zorgen voor een metamorfose van je haar! Mooi gekleurde lokken verdienen het om gezien te worden en zo lang mogelijk mooi te blijven, dus je haar goed verzorgen is een must. Nadat je eenmaal je haar hebt gekleurd, is het belangrijk om beschadiging door de kleurbehandeling te voorkomen.

 

Waarom macadamia olie?

Pluisvrij en zacht haar: Met deze olie kun je weer pluis vrij door het leven. Ook is het haar na gebruik van macadamia olie zacht en glanzend.

Licht: Met zelfs een klein beetje olie voelt je haar zacht aan.

Antioxidanten: De verschillende antioxidanten in macadamia olie versterken en voeden het haar.

Macadamia olie is goed voor de hoofdhuid

 
Macadamia olie is een van de key ingredients in de INSIGHT Colored Hair-lijn. 

De Colored Hair-lijn bestaat uit drie producten en is ontwikkeld om gekleurd haar zo lang mogelijk te behouden, en tegelijkertijd de intensiteit van de haarkleur te verbeteren. De INSIGHT Colored Hair-lijn is perfect om beschadigt haar weer nieuw leven in te blazen!

De gehele Colored Hair-lijn van INSIGHT bestaat uit voornamelijk natuurlijke ingrediënten zoals macadamia olie, henna-extract, mango boter en druivenpitolie. De producten beschermen het haar ook tegen invloeden van buitenaf, waardoor de levensduur van het haar en de haarkleur wordt verlengd. Verder bevatten alle drie de producten geen SLS, minerale oliën, parabenen, siliconen, kunstmatige kleuren en geuren die allergische reacties kunnen veroorzaken.

 

INSIGHT Colored Hair
INSIGHT Colored Hair

Hair wash routine:

1. Begin je haar routine door je haar te wassen met de COLORED HAIR – Protective Shampoo  . Wil je het product optimaal laten werken, was je haar  dan twee keer met de Protective Shampoo. Waarom? De eerste keer reinig je het haar, nu wordt bijvoorbeeld residu van stylingproducten uit het haar gewassen. De tweede keer heeft de shampoo echt aandacht voor het haar waardoor de verzorgende elementen hun werk doen en diep in de haren kunnen dringen.

2. Nadat je klaar bent met je haar wassen, breng je de INSIGHT Colored Hair Protective Conditioner aan. Verdeel het product over de lengtes en punten van het haar, vermijdt de hoofdhuid. Laat het hierna 3 tot 5 minuten intrekken, zodat het zijn werking kan doen.

3. Als finishing touch gebruik je de INSIGHT Colored Hair Protective Mask gebruiken. Verdeel het product over de lengtes en punten van je haar, vermijdt de hoofdhuid. Laat het masker 3 tot 5 minuten intrekken, zodat het zijn werking kan doen. Spoel het hierna goed uit totdat alle product verwijderd is. Je merkt de werking van het masker het beste wanneer deze wordt gecombineerd met de INSIGHT Colored Hair Protective Shampoo en de INSIGHT Colored Hair Protective Conditioner.

Ben jij benieuwd naar de producten van INSIGHT, neem dan een kijkje op de INSIGHT Instagram: INSIGHT Instagram