Skip to content

Herstel je haar met de INSIGHT REBUILD treatment!

INSIGHT Rebuild treatment model

Herstel je haar met de INSIGHT REBUILD treatment!

De REBUILD lijn is de perfecte treatment voor de professionele kapper om aan te bieden in de salon. Het hoogwaardige REBUILD systeem herstelt beschadigd haar en geeft het haar weer kracht. Klanten met beschadigd haar gaan na deze treatment naar huis met verzorgd en gevoed haar!

De haarstructuur wordt intens gevoed. Frizzy, droog en breekbaar haar is verleden tijd. De REBUILD treatment laat zichtbaar verbetering in de gezondheid van het haar zien en laat het haar weer gevoed aanvoelen. De REBUILD lijn bestaat uit twee producten:

REBUILD INSIGHT professional
REBUILD INSIGHT Professional

HET KIEZEN VAN DE ACTIEVE INGREDIËNTEN

De keuze van functionele actieve ingrediënten is essentieel om het haar naar zijn oorspronkelijke toestand te herstellen: plantaardige oliën helpen bijvoorbeeld de haarvezel te hydrateren (vooral de buitenste laag), wat de kracht, glans en doorkambaarheid bevordert.

Plantaardige actieve ingrediënten zijn ook geweldige antioxidanten en noodzakelijk om de proteïnen van het haar te beschermen dat gemakkelijk breekt en beschadigt.

Actieve ingrediënten in de REBUILD lijn: 

+ BIOLOGISCHE AVOCADO-OLIE
Avocado-olie is het ideale ingrediënt om kwetsbaar, broos en futloos haar te verzorgen. Het is een natuurlijke bron van lecithine en kalium en is rijk aan elementen die het bijzonder waardevol maken bij de behandeling van beschadigt haar. Het helpt om het haar glanzender en sterker te maken.

+ FYTOKERATINE
Een mix van plantaardige eiwitten met een aminozuurprofiel dat sterk lijkt op haarkeratine, in staat om nat en droog haar te verbeteren; zoals zachtheid, doorkambaarheid of het behoud van styling.

+ EXTRACTEN VAN BRUINE EN RODE ALGEN
Deze extracten dragen bij aan het stabiele herstel van het haar. Op deze manier helpen ze het haarstructuur te versterken. Ze zijn ook rijk aan minerale zouten, polyfenolen en polysachariden, essentieel bij het herstellen van beschadigt haar naar de ideale toestand.

+ EXTRACTEN VAN MAGNOLIA EN GEMBER
Een combinatie van plantenextracten om het haar te beschermen en de sterkte van de haarvezel te waarborgen en de glans te verbeteren.

+ PRACAXI OLIE
Het is rijk aan lipiden die helpt het buitenste deel van het haar te herstructureren en te beschermen.

HOW TO USE

STAP 1: REBUILD – Hair Filler Serum 

Het Hair Filler Serum is de eerste fase van de REBUILD-behandeling.

Het heeft een formule met een meer basale pH dan die van het haar, om de haarschubben te openen. Het is rijk aan ingrediënten die diep kunnen doordringen en het haar van binnenuit kunnen herstellen.

 • Reinig het haar met de Pre-treatment shampoo
 • Droog het haar met een handdoek en verwijder overtollig water
 • Verdeel het REBUILD – Hair Filler Serum over vochtig haar
 • Laat 8 tot 12 minuten intrekken, afhankelijk van het haartype
 • Spoel uit met alleen water
 • Ga verder met de REBUILD – Hair Cuticle Sealer
 • STAP 2: REBUILD – Hair Cuticle Sealer is de tweede fase van de REBUILD-behandeling.

  Het heeft een conditionerende werking, het Hair Filler Serum bevat ingrediënten die de uitwendige haarschubben kunnen beschermen en de voeding die eerder in het haar is aangebracht, verzegelen en de glans verbeteren.

  Hoe te gebruiken: 

  1. Breng na het uitspoelen van het Hair Filler Serum de Hair Cuticle Sealer aan op haar dat zorgvuldig met een handdoek is gedroogd
  2. Laat 8 tot 12 minuten intrekken, afhankelijk van het haartype
  3. Spoel uit met alleen water
  4. Style en droog het haar

  Bekijk de INSIGHT Instagram voor leuke afbeeldingen en feitjes: INSIGHT Instagram

  Let’s Rebuild!