Skip to content

INSIGHT Academy

REF Permanent Colour Cream
insight-1050
post-crema-modellante-vs-oil-non-oil

Product Trainingen

Onderwijs is een belangrijk onderdeel van INSIGHT – voor hechte relaties maar ook voor constante ontwikkeling en groei als bedrijf. Dit zorgt ervoor dat onze producten en inhoud worden onderwezen op het hoogste professionele niveau. Onze productspecialist Lotte verteld jullie graag meer over het merk INSIGHT Professional en de geweldige producten tijdens de nieuwe online producttrainingen! 

INSIGHT Academy Product Training Basis: Jij staat voor vegan, duurzaamheid, professionaliteit en de mooiste haarcreaties. Dan wil jij meer weten over INSIGHT! Je komt alles te weten over de visie van INSIGHT en leert hoe eenvoud en effectiviteit de perfecte formule creëert voor een professioneel vegan kappersmerk.

INSIGHT Academy Product Training Gevorderden: Je hebt kennis gemaakt met INSIGHT in de basistraining, maar dat smaakt naar meer! Wij nemen je daarom graag mee dieper in de materie en praten je helemaal bij op product niveau.

Wil je graag een training volgen? Stuur ons een WhatsApp (op het onderstaande nummer) en wij zorgen dat jij zeer binnenkort alles weet over INSIGHT Professional!

 

 

Onderwijs niveaus

INSIGHT biedt verschillende soorten trainingen aan, van basiskennis tot geavanceerde technieken. Deze sessies zijn beschikbaar voor en geschikt voor zowel nieuwe als gevestigde kappers.

Inhoud:

  • INSIGHT-producten, informatie en gebruik
  • Belangrijkste ingrediënten en capaciteiten
  • Consultatietechnieken
  • Klantervaring en service
  • INSIGHT verhaal, waarden en ontwikkeling