Skip to content
De INSIGHT ELASTI-CURL is een lijn die is samengesteld om aan de specifieke behoeften van krullend en golvend haar te voldoen. Delicate en effectieve formules, verrijkt met fyto-oliën om de krullen te reactiveren en het haar gevoed, gehydrateerd en pluisvrij te houden.

De INSIGHT Dry Hair-lijn is ontwikkeld om droog haar weer sterker, gezonder en zachter te maken. De ingrediënten zijn voornamelijk natuurlijk, zoals het kalmerende en reconstructieve haverextract dat het haar intensief voedt. Ook bevat de INSIGHT Dry Hair-lijn een voedend complex dat speciaal is samengesteld voor droog haar, zoals kokosolie, Illipe-boter en zoete amandelolie.

De INSIGHT Daily Use-lijn is speciaal ontwikkeld voor het voeden van je haar. De gehele lijn hydrateert je haar waardoor het vochtbalans op pijl blijft. Door het gebruik van de Dry Hair-lijn worden je haarvezels sterker en wordt het haar tot diep in de wortels gevoed. Hierdoor word je haar zacht en glanzend. De gehele lijn  bevat het Organisch Citroen  Extract en een voedend complex dat bestaat uit abrikozen boter, zonnebloemolie en maïsolie. 

De INSIGHT Antioxidant-lijn is ontwikkeld om het haar te beschermen dat wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf, zoals het weer en verontreinigende stoffen. De producten bevatten voornamelijk natuurlijke ingrediënten, zoals Organisch Wortel Extract. 

De INSIGHT Damaged Hair-lijn is ontwikkeld om beschadigd haar weer een boost te geven. De producten zorgen ervoor dat dof haar weer gaat glanzen en het zachter laat aanvoelen. De producten bestaan voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten zoals het tarwekiem extract, olijfolie, arganolie en rijstvliesolie. 

De INSIGHT Anti-frizz-lijn is ontwikkeld om droog en pluizig haar te hydrateren en intens te voeden. Met natuurlijke ingrediënten zoals lijnzaad extract, cacao boter, katoenolie en hennepolie wordt het haar van wortel tot punt gehydrateerd. 

De Colored Hair-lijn is ontwikkeld om gekleurd haar zo lang mogelijk te behouden en tegelijkertijd de intensiteit van de haarkleur te verbeteren.  De gehele lijn bestaat uit voornamelijk natuurlijke ingrediënten zoals macadamia olie, henna-extract, mango boter en druivenpitolie. De producten beschermen het haar ook tegen invloeden van buitenaf, waardoor de levensduur van het haar en de haarkleur wordt verlengd.

De INSIGHT Volumizing-lijn is speciaal is ontwikkeld voor fijn en zacht haar. De producten zorgen  ervoor dat je haar meer body krijgt zodat je dunne haren er niet futloos uit gaan zien. De shampoo geeft volume van het begin van je haar tot de punten. Met natuurlijke ingrediënten zoals het ginseng extract, psyllium extract en witte brandnetel extract. 

De Cosmos Natural-gecertificeerde INSIGHT SENSITIVE-lijn is gecreëerd voor een erg gevoelige hoofdhuid. De producten zijn dermatologisch getest om maximale zachtheid en huidvriendelijkheid te garanderen. Met natuurlijke ingrediënten zoals organische pompoen en kweepeer extract. 

De INSIGHT Lenitive-lijn is ontwikkeld speciaal voor de geïrriteerde hoofdhuid. De producten hydrateren en verzorgen de hoofdhuid intensief. Ook deze lijn is Cosmos gecertificeerd en bestaat uit voornamelijk natuurlijke ingrediënten zoals Indiase vijg extract, aloe vera extract en malva extract. 

De INSIGHT Blonde-lijn is ontwikkeld om blond haar perfect te houden. De producten bevatten violette en blauwe tinten die ervoor zorgen dat ongewenste gele tinten weer een koelere kleur krijgen.

Na de kleurbehandeling heeft het haar specifieke producten nodig om de natuurlijke pH van het haar weer in evenwicht te brengen en de haarschubben te sluiten: de Post Chemistry-lijn is voor deze behoefte samengesteld.

Technische behandelingen zoals de Permanent of Straightening hebben extra producten om perfecte resultaten te bereiken, en om het haar te verzorgen na de behandeling.